تخم شربتي منبع فوق العاده كلسيم و آهن

تخم شربتي منبع فوق العاده كلسيم و آهن



خاصيت تخم شربتي

تخم شربتي منبع فوق‌العاده‌ي اسيدهاي چرب امگا 3 و امگا 6 مي‌باشد

 

ايراني‌ها از طرفداران تخم شربتي هستند و براي رفع عطش از آن استفاده مي‌كنند. بايد بدانيد كه اين دانه‌هاي ريز كه در تركيب با آب، لعاب‌دار مي‌شوند خواص فوق‌العاده‌اي دارند.

تخم شربتي همان دانه‌هاي ريز خوراكي و بومي آمريكاي جنوبي و مركزي است كه اتفاقاً طرفداران زيادي هم دارد. از زمان‌هاي قديم آزتك‌ها (يكي از تمدن‌هاي آمريكايي) از اين دانه‌ها به همراه ذرت به عنوان ماده‌ي غذايي استفاده مي‌كردند. ساليان سال است كه مردم مكزيك به خواص مقوي اين دانه‌هاي ريز پي برده‌اند و از آن استفاده مي‌كنند.

خوشبختانه ايراني‌ها هم از طرفداران تخم شربتي هستند و براي رفع عطش از آن استفاده مي‌كنند.

بايد بدانيد اين دانه‌هاي ريز كه در تركيب با آب، لعاب‌دار مي‌شوند خواص فوق‌العاده‌اي دارند كه در اين مطلب مرور كوتاهي بر آن‌ها مي‌كنيم. لطفاً ادامه‌ي مطلب را از دست ندهيد.

خاصيت تخم شربتي

تخم شربتي منبع فوق‌العاده‌ي كلسيم است

 
تخم شربتي منبع فوق‌العاده‌ي اسيدهاي چرب امگا 3 و امگا 6 مي‌باشد. در واقع حدود 20 درصد وزن دانه‌هاي به اين كوچكي حاوي اين اسيدهاي چرب است كه از اين نظر شباهت زيادي با تخم كتان دارد. حتماً مي‌دانيد كه تخم كتان نيز يكي از منابع غني اسيدهاي چرب امگا 3 مي‌باشد. اگر مي‌خواهيد بيماري‌هاي قلبي عروقي از شما دور باشد حتماً به خواص محافظتي اين دانه‌هاي ريز اعتماد كنيد.

تخم شربتي منبع فوق‌العاده‌ي كلسيم است به طوري كه 5 تا 6 برابر بيشتر از شير مي‌باشد. اگر موز را به عنوان منبع پتاسيم مي‌شناسيد بايد بدانيد كه دانه هاي تخم شربتي دو برابر بيشتر از موز پتاسيم و 3 برابر بيشتر از اسفناج آهن دارند. از نظر آنتي‌اكسيداني نيز قوي‌تر از ميوه‌اي مانند بلوبري هستند.


تخم شربتي همچنين منبع فوق‌العاده‌ي منيزيم، منگنز، مس، زينك(روي)، نياسين(ويتامين ب3) و ويتامين‌هاي ديگر بوده و سرشار از فيبرهاي محلول در آب مي‌باشد. تخم شربتي 9 تا 12 برابر وزن خود آب را به خود گرفته و لعاب مانند مي‌شوند

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.