با خواندن اين سوره حاجت روا شويد

خاصيت سوره يس,فضيلت سوره يس

با خواندن اين سوره حاجت روا شويد



خاصيت سوره يس,فضيلت سوره يس

هر كس سوره «يس» را قرائت نمايد مانند آن است كه ده بار قرآن را ختم نمايد

 

 يس، و نام هاي ديگرش «عزيزه؛ معمّه(شامل شونده)، مدافعه قاضيه(دفع كننده برآورده) سي و ششمين سوره قرآن است كه مكي و داراي 83 آيه است. از رسول گرامي اسلام روايت شده قرائت كننده اين سوره نزد خداوند شريف خوانده مي شود و اين سوره براي قاري خود شفاعت مي كند.

در روايتي ديگر از ايشان آمده: سوره «يس» در تورات «معمّه: شامل شونده» نام دارد چون خير دنيا و آخرت را شامل حال قرائت كننده خود مي كند و بلاهاي دنيا و سختي هاي آخرت را از او دور مي كند.

و نيز «قاضيه: دفع كننده برآورنده» ناميده مي شود چون از قاري خود، هر بدي را دفع كرده و همه حاجت هاي او را روا مي كند و قرائت آن سوره پاداشي برابر بيست حج دارد. و گوش سپردن به صداي قرائت آن، معادل با ثواب هزار دينار انفاق در راه خداست.

در فضيلت اين سوره از حضرت محمد صلي الله عليه و آله وسلم نقل شده: هر كس سوره «يس» را قرائت نمايد مانند آن است كه ده بار قرآن را ختم نمايد.

ايشان همچنين فرمودند: هر كس سوره «يس» را براي رضاي خدا بخواند خداوند او را خواهد بخشيد و اجري همانند 12 ختم قرآن به او خواهد داد و اگر براي مريض در شرف مرگي خوانده شود، به تعداد حروف اين سوره 10 فرشته  نزد او به صف شده و براي او استغفار كرده و شاهد قبض روحش بوده و جنازه اش را تشييع مي كنند و بر او نماز گزارده و شاهد دفنش هستند.

از ابي بصير روايت شده كه حضرت صادق عليه السلام فرمودند: براستي براي هر چيزي قلبي است و قلب قرآن سوره ياسين است هر كس آن را قبل از خواب يا در روز، قبل از آنكه شام شود بخواند در آن روز از محفوظين و بهره مندان باشد تا آنكه شام كند و هر كس در شب قبل از خواب آن را تلاوت كند خداوند بر وي 1000 فرشته بگمارد تا او را از شر بدي و هر شيطان رانده شدهو هر آسيب حفظ كنند و هر گاه در همان روز بميرد خداوند او را وارد بهشت گرداند و 30 هزار فرشته هنگام غسلش گرد آيند و براي او طلب آمرزش كنند و با استغفار او را مشايعت و بدرقه نمايند تا كنار قبر، و چون او را به قبر برند آن فرشتگان جمله در قبر با وي درآيند و خدا را عبادت كنند و ثواب او را به مرده دهند و قبرش تا هر كجا كه چشم ببيند فراخ گردد و از فشار قبر ايمن باشد و هميشه از قبرش تا آسمان نوري تابان باشد تا اينكه خداوند او را از قبر بيرون آرد و چون او را برانگيخت فرشتگان خدا با او هستند و بدرقه اش كنند و با وي به گفتگو پردازند و به رويش لبخند زنند و به هر خير و نيكي مژده اش دهند تا او را از صراط و ميزان بگذرانند و در پايگاه قربي او را بدارند كه هيچ مخلوقي را جز مقربان و فرستادگان حق آن مقام و منزلت و قرب را باشد، و وي با پيامبران در آن درگاه نزد خداي تعالي باز ايستد و با غمخواران غم نخورد و با اندوهگينان اندوه نكشد و با زاري كنندگان زاري نكند.

آنگاه خداوند تعالي گويد: اي بنده من شفاعت كن هر كه را خواهي ،كه شفاعت را درباره همه بپذيرم و حاجت بخواه كه هر چه خواهي به تو دهم پس وي حاجت را از خدا بخواهد كه برآورده شود و شفاعت كند كه پذيرفته گردد و حساب او را چون ديگران نكشند و در آنجا چون ديگران بازداشت نشود و چون از زبونان و خوار شدگان زبون و خوار نگردد و به نكبت گناه و عمل زشتي كه از او سر زده گرفتار نشود و برات آزادي او را سر گشاده بدو دهند تا اينكه از درگاه الهي به زير آيد و همه مردم از روي تعجب گويند: «سبحان الله» اين بنده را حتي يك گناه نبود او از همدمان محمد صلي الله عليه و آله وسلم خواهد شد.

از جابر جعفي روايت شده كه امام باقر عليه السلام فرمودند: هر كس سوره ياسين را در عمر خود يك بار بخواند خداوند به شماره تمام آفريده هايش در اين جهان و آن جهان و آنچه در آسمان است به عد هر يك 2000 حسنه در نامه عملش ثبت فرمايد و به همين مقدار از گناهان او محو سازد و دچار تنگدستي و زيان و بدهكاري و خانه خرابي نشود و بدبختي و ديوانگي نبيند و مبتلا به جذام و وسواس و دودلي و بيماري هاي مضر نگردد و خداوند سختي و دشواري مرگ را بر او آسان كند و خود متصدي و مباشر قبض روح او باشد و از جمله كساني خواهد بود كه خداوند فراخي زندگي او را به عهده گرفته و ضامن خوشحالي او هنگام مرگ گرديده و خشنوديش را آخرت تضمين كرده و همه فرشتگان آسمان و زمين را خطاب فرموده كه من از بنده راضي هستم پس براي او آمرزش بطلبيد. 

خواص سوره يس,خاصيت سوره يس

 سوره يس براي برآورده شدن جميع حاجات و ساير مهمات مجرب است


آثار و بركات سوره يس
1) آثار دهگانه قرائت سوره يس:
پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله وسلم به اميرالمؤمنين فرمودند: اي علي! «يس» را بخوان كه در آن ده اثر است: هر كه آن را قرائت كند:

1) اگر گرسنه باشد سيرگردد؛
2) اگر تشنه باشد، سيراب گردد؛
3) اگر عريان باشد، پوشانيده گردد؛
4) اگر عزب باشد، ازدواج كند؛
 5) اگر ترسان باشد، امنيت يابد؛
6) اگر مريض باشد، عافيت يابد؛
7) اگر زنداني باشد، نجات يابد؛
8) اگر مسافر باشد، در سفرش ياري شود؛
9) نزد ميت خوانده نمي شود مگر اينكه خدا بر او آسان گيرد؛
10) اگر گمشده داشته باشد، گمشده اش را پيدا كند.


2) پيدا شدن گمشده
شخصي به اميرالمؤمنين علي عليه السلام عرض كرد: بفرماييد وقتي چيزي يا كسي گم مي شود چه بايد بكنم؟

حضرت فرمودند: دو ركعت نماز بخوان و در هر دو ركعت بعد از حمد «يس» بخوان و بعد از آن بگو: يا هادي الضالّهِ رُدَّ عَلَيَّ ضالَّتي» اي هدايت كننده گمشدگان، گمشده ام را به من برگردان.
شخص مي گويد: من اين كار را كردم و بعد از مدتي خداوند گمشده ام را به من برگرداند.

3) جهت امنيت يافتن از چشم زخم و شر جن
در كتاب المصباح امده: هر كس سوره «يس» را با خود همراه داشته باشد از چشم زخم و از شر جنيان در امان بوده و خواب هاي خوش مي بيند.

4) داشتن قلبي نيرومند و ذهن قوي
اگر مي خواهيد قلبي نيرومند و ذهني قدرتمند داشته باشيد به سخن امام صادق عليه السلام عمل كنيد كه فرمود: هر كس در نهم شعبان سوره «يس» را با گلاب و زعفران نوشته و بنوشد در حفظ و امان خواهد بود و قلبش نيرومند و ذهنش قوي مي گردد.

5) براي ديدن پيامبر اكرم صلي الله عليه و اله وسلم در خواب
در حاشيه زادالمعاد علامه مجلسي آمده جهت ديدن پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله وسلم در خواب، سه شب و هر شب سي مرتبه «آيه 42 يس» را بخواند.

6) رفع فقر
جهت رفع فقر هر بامداد «آيه 68 يس» را قرائت كند.

7) دواي دردها
از رسول گرامي اسلام صلي الله عليه و آله وسلم نقل شده است: هر كس سوره يس را نوشته و پس از شستن از آب آن بنوشد در درونش هزار گونه دوا و نيز هزار گونه نور و يقين و بركت و رحمت را وارد كرده است و هر گونه دردي را از او دور مي كند.

ختم مجرب يس
برآورده شدن حاجت مشروع
1) يكي از برزگان و عارفان مي گويد:
سوره ياسين را بسيار مي خواندم و هر حاجتي كه داشتم به تلاوت اين سوره به اين شكل مداومت مي نمودم.

در سوره يس هفت «مبين» وجود دارد؛ به هر مبين كه رسيدي اين دعا را 3مرتبه بخوان:
«بسم الله الرحمن الرحيم، سبحان المنفّس عن كل مديون، سبحان المفرج عن كل محزون، سبحان الناصر عن كل مظلوم، سبحان المخلص عن كل مسجون، سبحان من جعل خزائنه بين الكاف و النون، سبحان انما امره اذا اراد شيئاً ان يقول له كن فيكون، سبحان الذي بيده ملكوت كل شي و اليه ترجعون.»

2) از حضرت سلمان فارسي رحمة الله روايت شده اگر كسي ده روز بعد از نماز صبح قبل از سخن گفتن با كسي، سوره يس را بخواند و اين دعا را قبل از تلاوت سوره مزبور ده مرتبه بخواند بعد سوره را بخواند هر حاجتي را كه بخواهد انجام شود. انشاءالله زيرا كه اسم اعظم خداوندي در اين داع است ودعا است:

«بسم الله الرحمن الرحيم، يا قديم يا دائم يا حي و يا قيوم يا فرد و يا وتر يا واحد يا احد يا صمد يا من لم يلد و لم يولد و لم يكن له كفواً احد و صلي الله علي محمد و اله اجمعين برحمتك يا ارحم الراحمين.»

3) كسي كه مي خواهد مشكلش حل شود شب جمعه، چهار ركعت نماز بخواند و به اين ترتيب كه مي آيد:

در ركعت اول: بعد از سوره «حمد» سوره «يس» را بخواند و سپس به ركوع رود و هنگامي كه سر از ركوع بر مي دارد صد مرتبه اين ذكر را بگويد:

«واذا سلك عبادي عني فاني قريب اجيب دعوة الداع اذا دعان فليستجيبوا لي وليومنوا بي لعلهم يرشدون» (بقره، 186).

در ركعت دوم: حمد را دو مرتبه، سوره «يس» را يك مرتبه بخواند و بعد از آن قنوت را بجاي آورد و به ركوع رفته و پس از سر برداشتن از ركوع همان ذكر (بقره، آيه 186) را صد مرتبه تكرار كند و به سجده رود و پس از دو سجده تشهد را بخواند اما بدون سلام برخيزد مثل كاري كه در نماط طهر انجام مي دهد.

در ركعت سوم: «حمد» را سه مرتبه و «يس» را يك بار و ركوع را بجاي آورد و پس از سربرداشتن از ركوع اين ذكر را صد مرتبه بگويد: «فسيكفيكهم الله و هو السميع العليم»(بقره، آيه 137).


در ركعت چهارم: حمد را چهار مرتبه بخواند و «يس»را يكبار بخواند و بعد از ركوع بگو: «يا ربِّ إدْفَعْ عَنّي الضُّرَّ وَ انْتَ اَرْحَمُ الراحِمينْ» .

پس از دو سجده و تشهد و سلام به سجده برود و پيشاني را برزمين بگذارد و صد مرتبه اين ذكر را بگويد: «استغفرالله» و بعد از آن گونه راست را بر زمين بگذارد و صد مرتبه بگويد: «اللهم صل علي محمد و آل محمد» و بعد گونه چپ را بر زمين بگذارد و بگويد: «انما امره اذا اراد شيئا ان يقول له كن فيكون» (يس، 82) و پس از آن حاجت را بخواهد كه انشاءالله برآورده خواهد شد.

4) براي برآورده شدن جميع حاجات و ساير مهمات مجرب است به هر نيت كه باشد سه نوبت سوره «يس» بخواند و هر نوبت كه مي خواند احتياط مي كند هرگاه به لفظ مبين مي رسد يك انگشت خود را را گره مي كند بعد از آنكه سوره را تمام كرد سه نوبت اين دعا را بخواند:

«سبحان المفرج عن كل مهموم سبحان المنفس عن كل مديون سبحان من جعل خزائنه بين الكاف و النون انّما امره اذا اراد شيئا ان يقول له كن فيكون فسبحان الذي بيده ملكوت كل شي ء و اليه ترجعون يا مفرج الهم فرج يا مفرج الهم فرج يا مفرج.»

 

منابع:
قرآن درماني روحي و جسمي محسن آشتياني، سيد محسن موسوي

درمان با قرآن،محمدرضا كريمي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.